PINO EN DRIBBEL

PEUTERGROEPEN

Ruimte! Ruimte om spullen op te bergen en om heerlijk te spelen. Bij peutergroepen Pino en Dribbel werd flink opgeruimd en uitgezocht. Met een frisse blik en nieuwe meubels ontstond er rust en ruimte.

Opbergen

Het blijft lastig: wanneer heb je genoeg spullen? Hoe berg je goed op? De juffen van peutergroep Pino en Dribbel haalden flink de bezem door de ruimtes. Toen wij de meubels kwamen brengen, was alles aan kant!

Nieuw interieur

Ook voor het nieuwe interieur bedachten we fijne opbergers. Er kwamen grote brocante kasten voor de spullen die een plekje uit het zicht moeten krijgen. Ook kwamen er open kasten met planken of bakken. Door de duidelijke speelhoeken zijn de ruimtes overzichtelijk.

We bedachten modules voor de huishoek. Je ziet een huisje met daarin bijvoorbeeld een commode en wasmachine of een aanrecht en fornuisje. Verder zetten we een garderobekast in als verkleedkast. Verkleedkleren hang je hierin op, schoenen zet je in de bak en hoeden leg je er bovenop. De spiegel maakt het compleet. Laat het optreden maar beginnen!

β€œFLINK OPRUIMEN EN UITZOEKEN: ZO ONSTAAT RUST EN RUIMTE.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?