RAAM

INTEGRAAL KINDCENTRUM

In een aula komen vaak verschillende functies samen. Niet zelden levert dat een bonte verzameling aan meubels op. Om over de kleuren nog maar te zwijgen. Mirjam van Ree, directeur IKC Raam, klopte bij ons aan voor een kleuradvies en herinrichting van aula, kantoren en de teamkamer.

Samen & snel

Mirjam betrok 2 teamleden, maakte een plan en hakte de knoop door. “Als je de juiste mensen om je heen verzamelt, dan kom je samen snel tot een goed resultaat.” Onze Mir en Suus maakten een optimaal plan voor IKC Raam. Op basis daarvan werden keuzes gemaakt: wat kan nu en wat op termijn.

Kleuradvies

De aula kreeg duidelijke plekken voor de verschillende functies. Er kwam een kookplein, creaplein en werkplekken. De 3 kantoorruimtes, een flexplek, kamer van de IB’er en van Mirjam, kregen nieuwe meubels. Zo kwam er op elke kamer een stoere dressoirkast, in dezelfde kleur als de muur. Mirjam: “We hebben het schilderwerk laten uitvoeren op basis van het kleuradvies. Zo’n advies is echt een pre. Het matcht nu perfect.”

Smaakt naar meer

Ook de teamkamer kreeg voor (deels) nieuwe tafels en stoelen, kussens op maat en een toffe IXXI. Het resultaat smaakt naar meer. Dus het moois dat op termijn gepland stond; laat maar komen!

Inrichting hal

Zo gezegd zo gedaan: met meer moois past de hal past er nu helemaal bij. Er kwamen werkplekken met expositieruimte in de sfeer en stijl van de school. Gezellig werken zo op de gang! (zie de laatste 4 plaatjes)

Over IKC Raam

IKC Raam is een Professionele Leergemeenschap (PLG). Het kindcentrum kent een hoge mate van samenwerken en wil kinderen effectief laten leren vanuit een kennisintensief curriculum. IKC Raam maakt onderdeel uit van KIEM Onderwijs en Opvang, waarvoor wij via Ellen Kuster regelmatig moois mogen maken.

“ZO’N KLEURADVIES IS ECHT EEN PRE. HET MATCHT NU PERFECT.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?