DE STARTBAAN

BUITENSCHOOLSE OPVANG EN PEUTERGROEP

Kindcentrum de Startbaan ligt in een bosrijke omgeving in Soesterberg. De BSO en peutergroepen vallen sinds kort onder kinderopvangorganisatie Ska. En dat is goed te zien aan het nieuwe interieur!

Samenwerking Startbaan

De Startbaan is een kindcentrum in ontwikkeling. Hier wordt een vloeiende overgang gecreëerd tussen kinderopvang en onderwijs. Dat vraagt nauwe samenwerking en het werken van uit 1 visie en pedagogisch klimaat.

Huisstijl Ska

In samenwerking met Ska Kinderopvang bedachten we enige tijd geleden een interieur in lijn met de nieuwe huisstijl. We keken naar kleur, materiaalgebruik en de manier van werken. Ska bestelt de meubels bij ons en zorgt vaak zelf voor de inrichting. Omdat dit een grote klus was, hielpen we mee.

BSO inrichten

Voor de BSO- en peutergroepen mochten wij de ruimtes nieuw inrichten. We zorgden voor de sobere, stoere basis met veel wit en specifieke houtprints, die voor Ska kenmerkend is. Er kwam een natuurhoek, bouwhoek, huishoek, chillplek en atelierhoek.

Kasten op maat

We maakten witte kasten op maat, een podiumhuis, een kastje met legoplaat, een framehuis met keukentje, bouwlandschap en schilderborden. Ook zorgden we voor klemlatten en exporuimte, want de kunst van kinderen gaat hier kleur toevoegen. Wat een toffe start van 2022!

“DE SOBERE, STOERE BASIS MET VEEL WIT IS KENMERKEND VOOR SKA.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?