TOERMALIJN EN PARTOU

SPECIALE SCHOOL VOOR BASISONDERWIJS EN BSO

Toermalijn is een speciale school voor basisonderwijs waar Partou ook kinderopvang biedt. De school en kinderopvang hebben hun eigen en gezamenlijke ruimtes in het gebouw. Vorig jaar mochten we de gang omtoveren tot speelplek voor de BSO. Dit jaar maakten we voor de school een bijzondere kast op maat.

BSO Toermalijn

Voor BSO Toermalijn van kinderopvangorganisatie Partou zorgden we dat de gang de ultieme speelplek werd voor kinderen tot 7 jaar. Er kwamen ruime kasten, een chillhoek, theaterhoek en speelhoek. We hergebruiken stoelen en tafels en ruimden de boel eens lekker op. Ook pimpten we de gymzaal.

Kast op maat

De school benaderde ons dit jaar met een mooi verzoek: een techniekkast op maat. Toermalijn werkt met een 3D printer. Deze moest in de kast passen. Verder moest de kast opdeelbaar, verplaatsbaar en vanaf 2 kanten te gebruiken zijn. Wij bedachten het ontwerp van een kast op wielen met kastruimte voor gereedschap aan de ene kant en kastruimte voor boeken aan de andere kant. Zo heeft de school een technieklokaal en bieb in dezelfde ruimte. Lekker praktisch!

Tip: klik op de foto’s voor een grote weergave.

β€œDEZE KAST IS OPDEELBAAR, VERPLAATSBAAR EN VANAF 2 KANTEN TE GEBRUIKEN.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?