DE DAG DOOR

BUITENSCHOOLSE OPVANG, KINDERDAGVERBLIJF, PEUTERGROEP

Oh wat fijn, om in Boxmeer te zijn! Kinderdagverblijf, peutergroep en BSO De Dag Door waren toe aan een nieuw interieur. Na 2 dagen bikkelen herken je het bijna niet terug.

Bestaande interieurbouw

De basis was er: hier huisde ooit een Vrije School waarvan een mooi stukje interieurbouw achterbleef. Wij integreerden de lambrisering, inbouwkasten en wandplankjes met nieuw moois. Kijk bijvoorbeeld naar de activiteitenpanelen van Wesco; alsof het zo bedacht is.

Meubels op maat

We maakten veel meubels op maat: garderobekasten, een bouwhoek, een legotafel en een tuthoek. Ook kwam er een huishoek met poppenhuis en onze nieuwe poppentafel. Leuk! De BSO kreeg een expowand met ruimte voor schilderen, exposeren en knutselen. De stoelen mochten blijven, we maakten nieuwe tafels. Als verlening van de keuken maakten we een kast die als keukeneiland gebruikt kan worden. Ook kwam er een hoge tafel bij de keuken, die enthousiast ontvangen werd.

Uitdaging

Goed, het was een chaordische dag: baby’s en peuters van de ene naar de andere ruimte verhuizen, het geluid van boormachines, meubels inhuizen en dozen uitpakken. Foto maken was daardoor een uitdaging, maar je vangt wel een glimp op het resultaat.

Over De Dag Door

Locatie De Dag Door huist midden in het Weijerpark en is onderdeel van kinderopvang organisatie De Eerste Stap. In 2021 maakten wij een ontwerp voor de nieuwe inrichting van de locaties. Op basis van de visie en 20 kaders bedachten een interieur dat past bij de manier van werken. Meer weten? Lees het interview met Tine Giesbers, service coördinator De Eerste Stap.

“DIT IS EEN GLIMP VAN HET RESULTAAT”