SUIKERBERGSWEG, BRINK, LINGERT & DE WEEM

PEUTERGROEP, KINDERDAGVERBLIJF, BSO

Voor kinderopvangorganisatie De Eerste Stap richtten we 4 locaties in. Van vooral werken met bestaande meubels naar veel nieuws: we doen een rondje Wychen!

Suikerbergsweg

Locatie Suikerbergsweg had bestaande meubels die hergebruikt konden worden. We zorgden voor een fijne themaplek, huishoek en bouwhoek. Een paar kasten kregen bestickering op maat. Ook kwam er een toffe wandboom, bouwkast en een poppenhuis.

De Weem

Voor locatie De Weem was een mooi staaltje maatwerk nodig: een balkenframe huis voor de ramen langs, waarbij die ramen nog wel open moesten kunnen en een bestaande kastenwand die in een nieuw jasje gestoken mocht worden. Verder maakten we een stoere deksel voor de zandwatertafel, een verjaardagstoel, schilderborden en een tof poppenhuis.

Lingert

Lingert kreeg brocante kasten in kleur en een winkeltje met luifel met passende print. Een bestaande kast hoort er met bestickering weer helemaal bij. We zorgden voor poefen met stoere prints en een aaibare bank.

Brink

Brink huist in een school en wijkcentrum. Hier kregen veel bestaande meubels een nieuw leven en maakten wij moois dat het echt De Eerste Stap maakt. Er kwam een vrijstaand schilderbord, een zithuisje, poppenhuis, tuthoek en boekenkast.

Over De Eerste Stap

Kinderopvangorganisatie De Eerste Stap wil bijdragen aan de opvoeding en ontwikkeling van kinderen op een eigentijdse manier. Op basis van de visie van kinderopvangorganisatie Eerste Stap, maakten wij in 2021 een ontwerp voor de nieuwe inrichting van de locaties. De organisatie gaf 20 kaders mee voor het interieurplan en wij bedachten een interieur dat het werk van pedagogisch medewerkers ondersteunt. Meer weten? Lees het interview met Tine Giesbers, service coรถrdinator De Eerste Stap.

โ€œEN NU LEKKER SPELEN!โ€

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?