ROERDOMPSTRAAT

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Hallo BSO Roerdompstraat! Wij maakten voor deze groep een fijne speelruimte met een interieur dat een stoere match werd van bestaand meubilair, steigerhouten meubels van een andere leverancier en moois van ons.

Stoere match

Voor de groepsruimte maakten we een bouwhoek met veel opbergruimte voor lego, een (voor)leesplek aaibare bank en een speelpodium met theaterkast. De steigerhouten meubels werden gemaakt door een andere leverancier. Het werd een stoere match met onze maatwerk meubels, zoals de bouwkasten en het podium. We zorgden ook voor de krukken, banken, vloerkleden, plantjes en expovakken.

Atelier & spelen

De extra ruimte was voorheen een chillplek waar kinderen niet altijd tot spelen kwamen. Wij zorgden voor duidelijke functies. Er kwam atelier met werkplekken en ruimte voor knutselen, techniek en schilderen, een chillplekje met bank en stoere zitter van Fatboy, een spelletjestafel en een bouwhoek met speciale legokast.

Hergebruik

We hergebruikten veel bestaande meubels. Zo kreeg een bestaande kast met een stoere palmbomenprint en handige bakjes een nieuwe plek in het atelier.

Over Eerste Stap

BSO Roerdompstraat is onderdeel van kinderopvangorganisatie Eerste Stap. De organisatie investeert in een sfeervolle omgeving als 3e pedagoog. Meer weten? Lees het interview met Tine Giesbers.

“STOERE MATCH TUSSEN BESTAAND EN NIEUW”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?