Project omschrijving

TOVERFONTEIN

KINDERDAGVERBLIJF EN PEUTERGROEP

Kinderdagverblijf de Toverfontein werd een kleine oase met een rustige, vriendelijke uitstraling.

Kleur & naturel

De wens was een interieur met minder kleur; van het bestaande paars namen we afscheid. Er werd geschilderd en zowel in kleur als materiaal zorgden we voor een naturelle look and feel. We gebruikten veel houten meubels en kozen voor wit, zand, licht grijs en zo hier en daar een groen of zwart accent. Heerlijk rustig!

Sfeer

De Toverfontein wilde een huiselijke uitstraling, maar wel met voldoende uitdaging voor de kindjes. We richtten de hoeken opnieuw in en maakten een nieuwe bouw- en huishoek. Ook kozen we leuke poefjes uit, waarmee je in een handomdraai een kringetje maakt. Het zithuisje en de expovakjes maken het helemaal af.

Pikler

Zie je die houten driehoek? Die is van Pikler. Kindjes kunnen zo zelf leren klimmen en klauteren, diepte leren kennen en leren staan en optrekken aan de spijlen. Ook het interieur laten aansluiten bij de werkwijze van Emmi Pikler? Onze ontwerpers zijn hiervan dus op de hoogte!

β€œEEN OASE MET EEN RUSTIGE UITSTRALING EN VOLDOENDE UITDAGING.”

SMAAKT DIT NAAR MEER?

Neem contact op